Såld

Fräsch 2:a på andra våning med balkong

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1964
 • Våning
  2/4
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  58,5 m²
 • Avgift
  3 542 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV

Renoverad 2:a endast en trappa upp med ca 5000 kr. i fond. Denna väldisponerade 2:a ligger på andra våning med balkong i skönt söderläge. Både kök och badrum renoverades 2018. Vardagsrum med mörkt, fint golv vilket är genomgående i större delen av bostaden. Ljust kök med matplats, ett helkaklat badrum samt ett rymligt sovrum. God förvaring i klädkammare.

Portkod i entrén. Bostaden finner du i välskött förening. Bra läge på Norrby nära centralstationen och centrum samt gångavstånd till högskolan och Ramnasjön. Till Knalleland går man på bara några minuter.
Runt Ramnasjön ligger Ramnaparken med en trivsam promenadväg runt sjön.
Närmaste badsjö är Kolbränningen där det finns badbryggor, liten strand samt vacker natur med promenadväg runt sjön och upp mot Hestra.

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Norrby
Adress Norrby Tvärgata 35
504 37 Borås
Våning 2/4
Boarea (BOA) 58,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 542 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV

Karta