Såld

Central gavellägenhet med trevlig utsikt

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1944
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  65 m²
 • Avgift
  4 118 kr/mån
  inkl. .
  Värme, V/A, bostadsrättstillägg, sophantering samt kabel-TV ingår i avgiften.

Mitt i Druvefors gamla kvarter – mitt i lugnet med bara några minuters promenad från stadens puls – finner ni dessa välplanerade 65 kvadrat. Tre trappor upp, högst upp i husets södra ände ligger denna smakfullt fixade och välplanerade trean. Lägenheten talar sitt eget språk med en ton av värme i både färg och de noggrant valda materialen. Det här är ett hem man blir glad av att stiga in i!

Lägenheten är i fint skick med modernt kök och helkaklat badrum, dimbar belysning i samtliga rum och klinkers i hallen. Här erbjuds diskmaskin, tvättmaskin och gott om förvaring i så väl hall som kök och sovrum.

På balkongen har solen fritt tillträde över hustaken från lunch och in mot kvällen. Att det är en gavellägenhet med fönster i tre väderstreck bjuder inte bara på härligt ljus utan också på trevlig utsikt åt flera håll. Det charmiga burspråket i sovrummet med fin belysning måste upplevas på plats.

Föreningen är stabil med god ekonomi och låg belåningsgrad – ett tryggt och bra val.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Druvefors
Adress Kellgrensgatan 15B
50434 Borås
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 65 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 118 kr/mån
Ingår i avgiften

.
Värme, V/A, bostadsrättstillägg, sophantering samt kabel-TV ingår i avgiften.

Avgifts­förändringar

Inför år 2021 höjdes avgiften med 3 %. Hur det blir med avgiften framöver
framgår tydligare vid nästa budgetmöte i höst.

Karta