Såld

Välplanerad 4:a endast en trappa upp!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1955
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  76 m²

Välkomna till denna välplanerade 4:a om 76 kvm. Här erbjuds helkaklat badrum med badkar, master bedroom med klädkammare, kök från 2018/2019 med matplats, två sovrum lämpade som barnrum och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Tacksamt våningsplan, en trappa upp från gården och två trappor upp från gatan. Vindförråd och matkälllare finns till lägenheten.

Brf Björkhem är en familjevänlig förening med god ekoomi, här finns flertalet lekplatser, inhängnad fotbollsplan med konstgräs, basketkorg, boulebana och grillplatser. Förutom tvättstuga i källaren erbjuder föreningen även fler tvättstugor att boka sig på. Lokal för kalas finns att hyra samt biltvätt. Gratis parkering på gatan, annars finns det lediga platser genom föreningen. Nära till Almenäs badplats, naturområden och busshållsplats.

Välkommen att boka in dig på visningen!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Slutpris 1 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Sjöbo
Adress Björkhemsgatan 69
50646 Borås
Slutpris 1 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-24
Boarea (BOA) 76 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta