Välkommen till Regementet!
Såld

Unikt tillfälle! 3a på Regementet med en takhöjd på hela 3,5 meter!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1914
 • Våning
  1 av 5
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  82 m²
 • Avgift
  5 232 kr/mån
  inkl. värme, vatten, digital-tv, bredband

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska 3:a på Regementet. Med sin generösa takhöjd på hela 3,5 meter och stora fönsterpartier med djupa fönsterbrädor i sten skapas en riktig wow-känsla. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. På balkongen kan du njuta av kvällssolen. Helkaklat badrum med en praktisk tvättavdelning vilket bidrar till en bekväm vardag. Rymliga sovrum med bra förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar. Ytterligare förvaring ges i en stor klädkammare. P-plats finns att hyra!

Brf Lagerkransen är belägen i en av de anrika militärkasernerna från Kungliga Älvsborgs Regemente, I15 och ligger naturskönt nära motionsspår och promenadvägar vid Pickesjön och Ramnasjön. Härifrån har du också gångavstånd till skola, förskola, centrum, kommunikationer och anslutning till R40.

Detta är en kommande försäljning. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
MVH Linda

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Välkommen till Regementet!

  Välkommen till Regementet!

 • Byggnaden är en gammal militärkasern från 1914, Kungliga Älvsborgs Regemente, I15.

  Byggnaden är en gammal militärkasern från 1914, Kungliga Älvsborgs Regemente, I15.

 • Trevlig innergård

  Trevlig innergård

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Regementet
Adress Lagercrantz plats 7A
50431 Borås
Våning 1 av 5
Boarea (BOA) 82 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 232 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, digital-tv, bredband

Karta