Såld

Drömmer du om dubbelgarage? Pergola? Jacuzzi? Nu erbjuds denna dröm som har alla tre!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1929
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  133 m²
 • Biarea
  23 m²
 • Tomtareal/mark
  1 122 m²

Välkomna till Gingri Kullen 1 och detta mysiga hus som erbjuder 4 sovrum, nyrenoverat kök från 2021 och trevlig altan med pergola och jacuzzi från 2020. Stora renoveringar som takomläggning, bytt pelletspanna med ny pelletsbrännare och ommålning av huset utvändigt är gjort på senare år. Här är det bara att flytta in och trivas.

Dessutom finns här en gäststuga som idag är inrett som kontor. Isolerat och med indragen el och fiber, fungerar detta utrymme lika bra som extrarum eller hemmakontor. Inred efter eget behov. Trevligt dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar samt extra förråd finns till förfogande.

Vi ses på visningen!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Vindsplan

  Vindsplan

 • Källarplan

  Källarplan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning GINGRI-NYGÅRDEN 2:4
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Fristad
Område Fristad
Adress Gingri Kullen 1
51395 Fristad
Boarea (BOA) 133 m² (enligt Mätning från ritningar)
Biarea (BIA) 23 m² (enligt Mätning från ritningar)
Boarea­beskrivning

För att säkerställa att mätningen är korrekt uppmanas köparen att själv mäta upp bostaden då mäklaren ej tar ansvar för mätningen, bostadens kvadratmeter är uppmätta via fotografens planritning och inte enligt fastighetsutdraget där fastigheten är inskriven som 92 kvm boarea och 17 kvm biarea.

Tomtareal/mark 1122 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta