Såld

Compact living endast en halv trappa upp

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1954
 • Våning
  1 av 3 av 3
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  40,5 m²
 • Avgift
  2 977 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, TV-paket lagom, bredband (250/250) och bostadsrättstillägg

Välkomna till denna supermysiga enrummare på Svedjegatan 26. Trivsamt placerad i föreningen, en halv trappa upp med modern sovalkov. Perfekt lägenhet för dig som studerar eller önskar bo med låg månadskostnad. Lägenheten är välplanerad och erbjuder gott om förvaring samt både vindförråd och matkällare.

Föreningen är välskött med stabil ekonomi. Här finns trevlig innergård med boulebana och grillmöjligheter, bastu och gym i trappuppgång nr 28 samt tvättstuga i källaren på varje hus.

Vi ses på visningen!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Dammsvedjan
Adress Svedjegatan 26
50445 Borås
Våning 1 av 3 av 3
Boarea (BOA) 40,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 1
Månadsavgift 2 977 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, TV-paket lagom, bredband (250/250) och bostadsrättstillägg

Karta