Såld

Drömmer du om lantligt läge? Se hit!

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    1 161 m²

Äntligen erbjuds en trevlig tomt belägen i ett välskött samfällighetsområde. På högt och härligt läge i området finns denna tomt på återvändsgata. Här har du möjlighet att bygga ett enplanshus om maximalt 80 kvm i insynsskyddat läge. Utöver huvudbyggnad om 80 kvm så får du bebygga tomten med antinen attefallshus om 30 kvm eller friggebod om 15 kvm, perfekt som bastubyggnad t.ex.

Här kan du sedan bosätta dig med naturen in på knuten och gångavstånd ner till Sandsjön och dess fina badplats. Själv är jag uppvuxen med sommarställe på andra sidan sjön och besöker ofta badplatsen när vädret tillåter. Här är sällan mycket folk och det finns en välskött badbrygga och grillplats. Utöver badplatsen finns fina skogsområden att plocka svamp i eller möjlighet till fiske.

El och Vatten finns vid tomtgräns. Eget avlopp behöver ordnas.

Välkommen att besöka tomten på egen hand och kontakta mig vid eventuella frågor!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning STRÖMMEN 2:22
Län Västra Götaland
Kommun Mark
Ort Torestorp
Område Strömmen
Adress Hagalyckevägen 3
51193 Torestorp
Tomtareal/mark 1161 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta