Såld

Trivsam familjevilla med ett härligt läge på Ekås!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1940
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Biarea
  77 m²
 • Tomtareal/mark
  1 403 m²

Med ett naturnära och fint läge på Ekås finner ni denna villa som passar utmärkt för dig och din familj! Stor härlig trädgård som angränsar mot skogen. På tomten finns allt från bärbuskar, blommande växter, odlingsmöjligheter i växthus samt roliga platser där barnen kan leka fritt.

Innanför entrédörren väntar ett trivsamt hem där större renoveringar har gjorts med bl.a. takbyte 2008, ny pelletspanna 2003 och nya fönster 2011. Huset erbjuder upp till 4 sovrum där man kan skapa rum efter egna behov och önskan. Modernt kök med plats för stor matplats. Utgång till uterum och altan där du sitta ostört och njuta. I Källarplanet finns alla perfekta källarutrymmen med bl.a. tvättstuga, wc, förråd samt hobbyrum/sovrum. Laddbox finns för elbil!

På Ekås bor du i ett familjevänligt område nära naturen så som Rya Åsar och Hestrastugan med dess populära vandringsleder och skidspår. Endast 5 km till Borås centrum.

Välkommen att anmäla ditt intresse!
MVH Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning BORÅS SANDARED 17:1
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Ekås
Adress Ekåsvägen 56
50475 Borås
Boarea (BOA) 120 m² (enligt Lantmäteriet)
Biarea (BIA) 77 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 1403 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 1 403 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta