Trivsam balkong som ligger skyddad under tak och vetter in mot Parkstaden
Såld

Citynära 2:a högst upp i huset med balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  2/2 av 2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  53 m²
 • Avgift
  3 192 kr/mån
  inkl. värme, vatten, digital-tv

Välkommen till denna lägenhet i Parkstaden! Här bor du i en mysig stadsdel med natursköna miljöer inpå knuten samtidigt som du bara har en kort promenadväg till Borås centrum och dess utbud. Högst upp i huset finner du denna genomgångslägenhet med extra takhöjd som skapar en härlig rymd. Samtliga fönster pryds med gedigna fönsterbrädor i marmor. Trivsam och rymlig balkong som ligger skyddad under tak och vetter mot den grönskande innergården. Tack vare sitt väderstreck kan du njuta av solen på balkongen från klockan 12 till kvällen.

I Parkstaden ligger den omtyckta Ramnasjön som bjuder på fina promenadstråk, fågelreservat, lekplatser och utegym. På promenadavstånd finns busshållplats och Centralstationen samt närbutik i samma hus. Även mycket nära till påfart R40.

Välkommen att boka dig på visning!
Med vänlig hälsning
Linda Bjurklint

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Parkstaden
Adress Värmlandsgatan 9
50438 Borås
Våning 2/2 av 2
Boarea (BOA) 53 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 192 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, digital-tv

Avgifts­förändringar

Ingen planerad avgiftshöjning för 2022

Karta