Såld

Välskött enplansvilla i trevliga Tosseryd

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2008
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  135 m²
 • Tomtareal/mark
  4 292 m²

Välkommen till denna mycket välskötta enplansvilla på härlig naturtomt i trevliga Tosseryd. Med insynsskyddat högt läge och blåbärsris som närmsta granne kommer du här att trivas. Stor sluttningstomt omgärdat av smålandsstaket där du har både gräsmatta, odlingsplatser, utsiktplatser, friggebod och lusthus. Huset är mycket välskött med nyrenoverat kök och trevlig planlösning där sovrummen, badrum och allrum ligger i ena vinkeln av huset. Kök, tvätt och vardagsrum med braskamin och utgång till härlig terrass ligger samlat i motsvarande del av huset.
Tosseryd är ett gemytligt samhälle med fin bygemenskap. Barnen har skolskjuts från samhället och här är nära till fina strövområden, idrottsanläggning och badplatser.
Till centrala Borås tar det ca 10 minuter och Knalleland är bara 5 minuter bort. Borås Gif:s fina anläggning med bla padelbana och motionsspår finns inom någon minut.

Välkommen att anmäla ditt intresse.

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Tomtkarta

  Tomtkarta

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TOSSERYD 1:111
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Tosseryd
Adress Forsvägen 2
50649 Borås
Boarea (BOA) 135 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 4292 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta