Såld

Lantlig idyll 10 minuter från Borås centrum

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1965
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  122 m²
 • Biarea
  86 m²
 • Tomtareal/mark
  1 952 m²

Välkomna till detta fantastiska läge norr om Ekås. Vidsträckt utsikt över natur och hagar, helt insynsskyddat läge med både hundgård och dubbelgarage.

Här erbjuds ett rymligt hus med kök, matplats, vardagsrum, badrum och två-tre sovrum på entréplan. Källaren erbjuder ytterligare sovrum, gillestuga, förråd, tvättstuga, pannrum och torkrum. Gott om plats för hela familjen.

Välkommen att boka in dig på visningen!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning EBBARED 1:40
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Ekås
Adress Ebbared Östergården 2
50490 Borås
Boarea (BOA) 122 m²
Biarea (BIA) 86 m²
Boarea­beskrivning

Enligt fastighetsutdraget är huset inskrivet som 104 + 104, men då det tidigare garaget i sutteräng numera är inrett sovrum om ca 18 kvm räknas det enligt svensk mätstandard som boarea.

Tomtareal/mark 1952 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4-5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta