Såld

Tilltalande och attraktiv trerummare med balkong samt uteplats på Lugnet!

  • Boendeform
    Bostadsrätt
  • Rum
    3 rum
  • Boarea
    74 m²

Välkommen till detta centrala boende!

Nu finns möjligheten att köpa en härlig lägenhet med både balkong och härlig uteplats mot innergården. Lägenheten har två sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen och innergården samt kök och badrum med gott om förvaring.

Ett mycket trivsamt och lugnt område med en välskött innergård med vackra planteringar. På vårkanten förvandlas gården till en blommande allé av japanska körsbärsträd. Här finns gemensamma uteplatser samt grillplats och sandlåda. Föreningen erbjuder även övernattningsrum och bastu/träningsrum.

Garageplats följer med vid överlåtelse om så önskas. Solid förening som uppskattas av medlemmarna.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 2 380 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 92 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Lugnet
Adress Södra Kyrkogatan 47
50343 Borås
Slutpris 2 380 000 kr
Kontraktsdatum 2023-01-30
Boarea (BOA) 74 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta