Såld

Väldisponerad stor 2:a i omtyckt förening

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1972
 • Våning
  Våning 2 (en trappa upp) av 3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62 m²
 • Avgift
  4 044 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Välkommen till denna välplanerade stora 2:a på Boda! 8842 kr. finns i inre fond! Hall, sovrum och kök har fått nya golv, fläkt fån 2009 och nytt kyl/frys 2018. Öppen hall med gott om plats för klädförvaring. Rymligt vardagsrum som har plats med både soffa och matbord. Härligt ljusinsläpp genom större fönster. Även sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Köket består av laminatgolv och ljusa väggar och har gott om plats för matbord.
Äldre badrum med stor duschkabin.
Här bor man endast en trappa upp med ett insynsskyddat läge med fin utsikt mot Bodavallen. Mycket snabbt bredband med (1000 Mbit/s) som ingår i avgiften.
Närhet till allmänna kommunikationer, skola, förskola, affärer och vårdcentral!

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Boda
Adress Bodagatan 22
507 42 Borås
Våning Våning 2 (en trappa upp) av 3
Boarea (BOA) 62 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 4 044 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Karta