Såld

Egen parkeringsplats ingår i avgiften

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1946
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  50 m²

Välkomna till denna mysiga tvåa på Huldregatan 10B. Här erbjuds du 50 välplanerade kvadrat med inglasad balkong i söderläge. Köket är i något äldre standard men fullt funktionsdugligt, detta gör bostaden till en god investering om man på sikt installerar ett nytt kök. Plats för köksbord intill fönstret finns. Förvaring i form av garderober med spegeldörrar i sovrummet samt separat klädkammare. Helkaklat badrum med nyare kommod och spegelskåp med inbyggd belysning.

Nära till Almenäs badplats, naturområden längst med Viskan, Sjöbo torg med matbutik, pizzerior och busshållsplats.

Tvättstuga, källarförråd, matkällare och cykelförråd i källaren. Här bor du i en välskött föreningen som redan utfört mycket stora underhåll. Tacksamt för ekonomin framöver.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Slutpris 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Sjöbo
Adress Huldregatan 10B
50642 Borås
Slutpris 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-24
Boarea (BOA) 50 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta