Såld

Gavellägenhet i populär förening

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1955
 • Våning
  3 av 3 av 3
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  70 m²
 • Avgift
  4 322 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, bostadsrättstillägg och bredband

Välkomna till denna välplanerade lägenhet med fönster i tre väderstreck, trevliga sällskapsytor och balkong i söderläge. Här erbjuds du gott om förvaring och en fantastisk möjlighet att anpassa lägenheten efter dina önskemål. Två rymliga sovrum och trevlig halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Föreningen har en stabil ekonomi och en fantastisk innergård. I avgiften ingår såväl bredband som basutbud TV. In innergården finns flera lekplatser, grillplatser, flertalet tvättstugor, biltvätt, boulebana, inhängnad fotbollsplan med konstgräs och nära till pizzeria, Coop, busshållsplats och naturstigar längst med Viskan. Parkering finns gratis längst med gatan, annars har föreningen platser med kort kötid.

Välkommen att boka in dig på visning!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Sjöbo
Adress Barnhemsgatan 8
50648 Borås
Våning 3 av 3 av 3
Boarea (BOA) 70 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 322 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV, bostadsrättstillägg och bredband

Karta