Såld

Mysig trea med tillgång till garage och parkering med lugnt läge på Hedvigsborg

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1944
 • Våning
  2/2 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  69 m²
 • Avgift
  5 200 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten

Visning lördag 8 oktober!

Välkommen till denna familjära lilla förening på Hedvigsborg med endast fyra lägenheter i huset. Nu har vi nöjet att sälja en lägenhet om tre rum och kök på andra våning. Gavellägenheten ger ljusinsläpp från fönster åt tre håll och renoverades 2018 med ett mysigt kök i gråa toner, rejäla rum och härlig balkong mot grönskan. Till lägenheten hör ett garage, mot avgift med parkering utanför.
Föreningen har nyligen bytt alla fönster, yttertak samt installerat fiber. I trädgården finns det plats för lek och grillfest på den gemensamma uteplatsen.
Stort vindsförråd tillhör lägenheten och gemensam tvättstuga i källaren.
På andra sidan gatan går bussen in till Borås centrala delar och på gångavstånd finns närlivs med postombud. Genom skogsdungen kommer man även till en stor lekplats.
Hedvigsborg vetter mot ett av flera vackra strövområden kring Borås och följer du gatan ett par hundra meter är du snart mitt inne i naturen. 20 minuter till fin badplats vid Trans

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Hedvigsborg
Adress Hedvigsborgsgatan 31
504 47 Borås
Våning 2/2 av 2
Boarea (BOA) 69 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 200 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten

Karta