Såld

Tilltalande villa med bra läge på Sjöbo!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1954
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Biarea
  63 m²
 • Tomtareal/mark
  430 m²

Välkomna till ett totalrenoverat hus med exklusiva tillval och känsla för detaljer.

Här har man gjort stora renoveringar med nytt tak, dränering, fönster, uppvärmning samt invändigt på alla tre plan. Huset är fördelat med 5st sovrum, vardagsrum med öppen planlösning mot kök med utgång till altan, 3st badrum, tvättstuga allrum och gott om förvaring. Smart planerat med känsla för detaljer.

Denna bostad ligger mycket bra för den som gillar natur och motion, finns mycket vackra promenadvägar utmed Viskan och till Öresjö och härifrån kommer man också över till både Almenäs badplats och till Rya-Åsar. Det finns också en badplats vid Sjöbo sommarstad.

Sjöbo Torg som har affär, frisör, spelbutik, restaurang, bibliotek, grundskola, barnomsorg mm. Det är också nära till busshållplatsen, där bussarna går med täta avgångar ner till Knalleland, Borås Djurpark, Borås Simarena och Borås Arena och Centrum.

Varmt välkomna, för mer info kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Övre plan

  Övre plan

 • Källarplan

  Källarplan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SAFFRANSHÄTTAN 5
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Sjöbo
Adress Skogsfrugatan 11
50647 Borås
Boarea (BOA) 120 m² (enligt Enligt säljarens information)
Biarea (BIA) 63 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Säljaren har mätt boytan till 120 kvm. I taxeringen är dessa ytor upptagna till boyta 110 kvm.
Är det av vikt för köparen så uppmanas denne att kontrollmäta boytan.

Tomtareal/mark 430 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 5 sovrum)

Karta