Såld

2:a i markplan med balkong och nära parkering

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966
 • Våning
  1/3 av 3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  64 m²
 • Avgift
  4 170 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV

Prisvärd 2:a i markplan med balkong och nära parkering. Inga trappor till lägenheten och inga höga trösklar. Stor balkong i söder med sol från lunch till kvällen. Sovrum och kök utan insyn med trivsam utsikt mot lummig innergård. Stort kaklat badrum med plats för egen tvättavdelning.
Fin innergård, tillgång till bastu, övernattningsrum och samlingslokal. Nära till busshållplats och affärer och till påfart R-40 mot Göteborg och Ulricehamn.
Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Hulta
Adress Skillingsgatan 57
507 50 Borås
Våning 1/3 av 3
Boarea (BOA) 64 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 4 170 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV

Karta