Såld

Stor härlig villa i Frufällan

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1974
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  131 m²
 • Biarea
  144 m²
 • Tomtareal/mark
  1 783 m²

Välkommen till denna stora härliga villa med plats för hela familjen med bra läge i Frufällan. Huset ligger högt och härligt beläget med lummig lättskött trädgård och med promenadavstånd till både badplats, förskola och buss. Med bil tar du dig enkelt både till centrala Borås och Fristad.
Huset har en social planlösning med fyra halvplan i etage. På entréplanet möts du av ett stort kök med matplats för hela familjen. När släkten kommer på kalas finns det plats för alla i det ljusa, stora vardagsrummet. En halvtrappa upp finner man tre sovrum samt ett stort badrum. En halvtrappa ned från entréplanet finns en rymlig bodega med öppen spis och det fjärde sovrummet. Här finns även groventré med tvättstuga. Det nedersta planet har flera förrådsutrymmen, wc, dusch och bastu samt hobbyrum.
Stor asfalterad garageuppfart med plats för 4-5 bilar och dubbelgarage om 45 kvm. Roboten tar hand om gräsklippningen. Nytt yttertak för ca 8 år sedan och dränerat med platonmatta för 10-15 år sedan.

Slutpris 3 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 92 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Frufällan
Område Frufällan
Adress Höjdvägen 4
50670 Frufällan
Slutpris 3 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-03
Boarea (BOA) 131 m²
Biarea (BIA) 144 m²
Tomtareal/mark 1783 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta