Såld

Välvårdat hus med fantastisk trädgård i trevligt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1936
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  57 m²
 • Biarea
  57 m²
 • Tomtareal/mark
  466 m²

Välkomna till detta trevliga hus på Sjöbogatan 27. Här bor du på 57 + 57 otroligt välplanerade kvadrat. Entréplan bjuder på kök, matplats, vardagsrum, gäst-WC och två sovrum, ett mindre och ett större. Från vardagsrummet når ni en balkong under tak i västerläge med trevlig utsikt åt Rya Åsar, här går att njuta av fina solnedgångar. En trappa ner från balkongen tar dig till uteplats under pergola i anslutning till trädgården.

Källarvåningen bjuder på helkaklat badrum med dusch och bastu, loungerum med braskamin, tvättstuga, groventré idag inrett med bäddsoffa och syrum, som även detta går att inreda efter eget behov!

Trevligt läge på Sjöbo med fantastiskt fin trädgård och parkeringsplats för två bilar. Gratis parkering på gatan. Nära till naturområden längst med Viskan, förskola och skola F-6, matbutik och pizzerior finns i närområdet.

Varmt välkommen med din intresseanmälan, du kommer inte bli besviken!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning KARLJOHANSSVAMPEN 6
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Sjöbo
Adress Sjöbogatan 27
50641 Borås
Boarea (BOA) 57 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 57 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 466 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2-4 sovrum)

Karta