Inglasad balkong
Såld

Mycket fin och trivsam trerummare med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  70 m²

Välkommen till ett attraktivt område och förening på Alideberg.

Ljus och välvårdad lägenhet med genomgående bra standard. Bra planlösning med gott om förvaring. Lägenheten är fördelad med två sovrum, kök med plats för matbord, rymlig klädkammare, badrum med dusch samt ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen.

I närheten finner vi Knalleland med sitt rika utbud av shopping, träningscenter och matbutik. På några minuter trampar du ner till Borås centrum och högskolan. Runt husknuten finns förskola, simarena, Borås djurpark samt täta bussförbindelser.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Slutpris 1 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 85 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Inglasad balkong
 • Vardagsrum
 • Kök

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Alideberg
Adress Skogshyddegatan 49
50631 Borås
Slutpris 1 250 000 kr
Kontraktsdatum 2022-11-08
Boarea (BOA) 70 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta