Såld

Rymlig 3:a med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80 m²

Välvårdad och rymlig trerummare på 1:a våning!
Fräscht badrum med badkar från 2013, köket är delvis renoverat 2016 med nya luckor, kyl/frys byttes 2017, 2021 installerades ny diskbänk, diskho, spishäll och köksfläkt. Samtliga ytskikt är renoverade sedan 2016 och framåt. Härlig inglasad balkong med utsikt över innergården.

Brf Brotorp erbjuder fantastisk innergård med både lekplatser och grillplatser, tillgång till träningsrum, övernattningslägenhet, bastu, biltvätt mm. Se föreningens hemsida för mer info. Föreningen har en stabil underhållsplan, låg belåningsgrad och låg avgift.

Här är det bara att flytta rakt in och trivs! Nära till Kransmossens fina motionsspår, Ica Pilen och bussförbindelser. Föreningen har lediga parkeringsplatser.

Välkommen att boka in dig på visningen!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson
ERA Garnisonen

Slutpris 2 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Föreningens innergård

  Föreningens innergård

 • Mysig grillplats på gården

  Mysig grillplats på gården

 • Föreningens bastu

  Föreningens bastu

 • Duschutrymme intill bastu

  Duschutrymme intill bastu

 • Föreningens träningslokal

  Föreningens träningslokal

 • Föreningens träningslokal

  Föreningens träningslokal

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Trandared
Adress Kransvägen 186
507 65 Borås
Slutpris 2 000 000 kr
Kontraktsdatum 2022-08-19
Boarea (BOA) 80 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta