Välkommen till denna fina lägenhet på Brigadgatan 3!
Såld

Modern 2:a i Borås nya stadsdel Regementstaden!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019
 • Våning
  3/5 av 5
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  57 m²
 • Avgift
  3 973 kr/mån
  inkl. värme. Ett obl.tillägg tillkommer om 103 kr/mån som avser elavgift. Den tot.månadskostnaden är 4076 kr.

Välkommen till Brigadgatan och Brf Majoren 1914 som ligger i hjärtat av Borås nya stadsdel Regementstaden!

Här erbjuds ett modernt boende där allt är nytt från 2020. De fina ekparkettgolven och de tapetserade väggarna som går i en beige nyans är genomgående i hela bostaden vilket skapar en fin helhetskänsla. Den generösa takhöjden bidrar till en härlig rymd. Öppen och modern planlösning där kök och vardagsrum integrerar på ett trivsamt sätt. Utgång till en rymlig balkong som ligger skyddad under tak och vetter mot söder. Bostaden har alla bekvämligheter där köket har full maskinell utrustning och badrummet har en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. P-plats finns att hyra om så önskas!

Precis runt hörnet ligger Regementstadens nya torg med både bageri och blomaffär. På promenadavstånd finns Pickesjön som har fina omgivningar, busshållplats med täta förbindelser till Borås centrum samt påfart R40.

Välkommen att boka in dig på visningen!
MVH Linda Bj

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Välkommen till denna fina lägenhet på Brigadgatan 3!

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Regementstaden
Adress Brigadgatan 3
50431 Borås
Våning 3/5 av 5
Boarea (BOA) 57 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 973 kr/mån
Ingår i avgiften

värme. Ett obl.tillägg tillkommer om 103 kr/mån som avser elavgift. Den tot.månadskostnaden är 4076 kr.

Karta