Såld

Välskött villa med låga driftkostnader i barnvänligt område i Sandared!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1945
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  122 m²
 • Biarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  1 560 m²

Med högt och fint läge ligger den välplanerade enplansvilla med källare och garage.

Entréplan med vardagsrum med utgång till inglasat uterum med direkt access till den stora altanen på baksidan. Rymligt arbetskök, 2-3 sovrum samt gäst WC. Källarplanet erbjuder tvättstuga, sovrum/kontor, helkaklat badrum, förråd, pannrum samt garage.

Här bor man barnvänligt med närhet till förskola, skola, vårdcentral, apotek och busshållplats. Sandevi Idrottsplats, Sandareds badhus och en välsorterad Ica affär ligger en kort promenad bort.

Denna villa är besiktigad! För mer information kontakta ansvarig mäklare.
Varmt välkomna!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 85 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Köket

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Källarplan

  Källarplan

 • Alternativ planlösning

  Alternativ planlösning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SANDARED 1:250
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Sandared
Område Sandared
Adress Alingsåsvägen 25
51833 Sandared
Boarea (BOA) 122 m² (enligt Mätning)
Biarea (BIA) 62 m² (enligt Mätning)
Boarea­beskrivning

Är det av vikt för köparen så uppmanas denne att kontrollmäta boytan, då säljaren ej står som ansvarig för mätningen.

Tomtareal/mark 1560 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3-4 sovrum)

Karta

Områdesbeskrivning

Sandared

0