Såld

Villa i barnvänligt läge på återvändsgata i Fristad!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1974
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  129 m²
 • Biarea
  129 m²
 • Tomtareal/mark
  1 010 m²

Välkommen till den välplanerade och rymliga villa med plats och utrymme för den stora familjen. Dubbelgarage, låg driftskostnad med bergvärme från 2013, fantastik fin/lummig trädgård samt endast 350 meters promenad från fin badstrand vid Öresjö.

Villan är fördelad på två plan 129+129 kvm. Entréplan med hela fyra sovrum, rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till altan på baksidan, helkaklat badrum, gäst wc samt groventré. Källarplanet är lika stort med ett flertal rum samt förråd. Bodega, allrum samt kontor och två sovrum. Tvättstuga och pannrum samt dusch/wc med bastu. Genomgång till garaget från källaren.

Med ett fantastiskt läge i området Asklanda på återvändsgatan finner man denna barnvänliga villa. I närhet finns lekplats, fotbollsplan samt gångavstånd till badstrand. Fina promenadstigar och cykelbanor samt närhet till förskola, skola samt högstadiet.

Varmt välkomna, för mer information kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Källarplan

  Källarplan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ASKLANDA 1:44
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Fristad
Område Fristad
Adress Flädervägen 5
51335 Fristad
Boarea (BOA) 129 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 129 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1010 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4-6 sovrum)

Karta