Såld

Pampig våning med svårslagen utsikt och två balkonger

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1914
 • Våning
  4 av 5
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  141 m²
 • Avgift
  9 020 kr/mån
  inkl. Uppvärmning. Vatten. IPTV. Internet. Bostadsrättstillägg.

Staden på ena sidan och lugnet på andra. Här får du båda världar inom tacksamt räckhåll i en fantastisk förening. Man slås av lägenhetens rymd som ges av den väl tilltagna takhöjden, höga fönsterpartier och den öppna planlösningen. Lägenheten mäter hela 141 kvm där ett modernt kök och badrum möter en äldre känsla i perfekt harmoni. Tre sovrum, gott om förvaring och generösa, sociala ytor med härlig rymd för imponerande middagsbjudningar erbjuds här.

Bostaden har två större balkonger högst upp i olika väderstreck med fritt läge och storslagen utsikt över såväl trätoppar som större delar av centrum.

En mycket välskött förening med koll på ekonomin. Elpriset är lågt bundet för hela föreningen en bra bit in på 2025 och föreningens lån är bundna till förmånlig ränta. Bergvärme. Här finns inget behov av att höja avgiften de kommande åren.

Välkommen att boka in dig på visning - du kommer inte bli besviken!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Regementet
Adress Lagercrantz Plats 7B
50431 Borås
Våning 4 av 5
Boarea (BOA) 141 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Månadsavgift 9 020 kr/mån
Ingår i avgiften

Uppvärmning. Vatten. IPTV. Internet. Bostadsrättstillägg.

Avgifts­förändringar

Föreningen har hittills inte höjt avgiften till de boende och är heller inte planerad de kommande åren.

Överskott har använts till att betala ner föreningens lån, vilket även fortsättningsvis är styrelsens och föreningens inriktning.

Föreningen har år 2022 också tecknat ett långsiktigt avtal med leverantör av el, vilket säkrar föreningen och dess medlemmar ett lågt pris på el, vilket gör att nuvarande prishöjningar på el inte berör denna förening.

Förenings ekonomi följer den budget vi satt upp och för 2022 beräknar vi göra ett överskott som säkerställer en långsiktig bra ekonomi för Brf Lagerkransen i Borås.

Nyckeltal ekonomi:
*Belåningen per kvm ligger idag på 7201kr per kvm
*Skuldkvoten dvs skulder/omsättning ligger på 8,5

Karta

Områdesbeskrivning

Regementet

Området Regementsstaden ligger naturskönt nära motionsspår och promenadvägar vid Pickesjön och Ramnasjön.

Från Brf Lagerkransen har du också gångavstånd till skola, förskola, centrum, kommunikationer och nära anslutning till R40 & R27.