Såld

Tilltalande villa i populära Fristad!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1974
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  138 m²
 • Tomtareal/mark
  934 m²

Jag sålde nyligen denna bostad, intresset var stort och det är fortfarande många som vill flytta till området. Om du går i säljtankar, hör gärna av dig eller boka en tid nedan. Jag har fortfarande många kunder som är intresserade.

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 92 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning BORÅS ASKLANDA 1:59
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Fristad
Område FRISTAD/ASKLANDA
Adress Humlevägen 8
51335 Fristad
Boarea (BOA) 138 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 934 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 934 m²
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)

Karta

Områdesbeskrivning

FRISTAD/ASKLANDA

Närhet till naturen men även till kommunikationer och affärer.

Gångavstånd till badplats vid Öresjö samt skola och förskola.

Fristad GoIF som är en aktiv idrottsförening med fotboll, innebandy och gymnastik.

Hedens IP med fotbollsplaner, tennis, boulebana och motionsspår och vandringsleder.

Golfbana, Bredareds GK ca 7 km, vacker naturbana på sommaren och till vintern finns det fina motionsspår för skidor.

Fristad är ett levande samhälle här finns Ica butik, pizzeria, bank, vårdcentral, folktandvård och buss - och tågkommunikation.

Kommunikationer

För mer information gå in och kolla www.framtidfristad.se