Såld

Tillfälle! 3:a till mycket fördelaktigt pris!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76,5 m²

VISNING TORSDAG 16/3, KLOCKAN 17.00.
Välkommen till denna 3:a belägen 1 trappa upp. Hiss finns i huset vilket gör det smidigt att ta sig mellan husets alla våningar. Här har du möjlighet att sätta din egna prägel efter tycke och smak då bostaden är i behov utav totalrenovering. Bra planlösning fördelat på hall, vardagsrum, kök, badrum, två rymliga sovrum samt en klädkammare som rymmer det mesta i klädväg. I varje rum finns stora fönster som skänker mycket ljusinsläpp! Balkongen ligger skyddad under tak och vetter mot den trivsamma innergården. På balkongen kan du njuta av härlig kvällssol! Det pågår dialog ang. inglasning av balkonger. P-plats finns att hyra om så önskas. Möjlighet till snabbt tillträde.

Här bor du i en stabil och välskött förening med tillgång till gemensam bastu, tvättstuga, övernattningsrum, samlingslokal samt fina innergårdar med gräsytor, grillmöjligheter och lekplatser där barnen kan leka fritt utan trafik. På promenadavstånd finns förskola, skola, mataffärer, busshållplats samt nära till påfart R40 mot Göteborg och Jönköping.

Välkommen att boka dig på visningen!
MVH Linda Bjurklint

Slutpris 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Utsikt från balkongen!

  Utsikt från balkongen!

 • Sovrum 1

  Sovrum 1

 • Sovrum 2

  Sovrum 2

 • Föreningen har välskötta innergårdar med roliga lekplatser

  Föreningen har välskötta innergårdar med roliga lekplatser

 • På innergården finns flertal sittplatser

  På innergården finns flertal sittplatser

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Hulta
Adress Skillingsgatan 59
50750 Borås
Slutpris 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-18
Boarea (BOA) 76,5 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta