Såld

Högst upp i huset med makalösa vyer

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2020
 • Våning
  5 av 5
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  90 m²
 • Avgift
  5 734 kr/mån
  inkl. Uppvärmning. Kabel-TV. Internet.
  I månadsavgiften ingår avgift för för digital-TV, bredband och bredbandstelefoni enligt fastighetsavtal.

Dörren till balkongen står öppen och kuddar och plädar ligger på plats. Ni hjälps åt att fixa frukostbrickan i köket och hälla upp rykande gott kaffe. Fredagsmorgonen kunde inte börja bättre än så här, tillsammans i morgonsolen på balkongen. Bara att ta sig de få minuterna från stan och hem till lugnare kvarter gör att axlarna sjunker och pulsen går ner. När du kliver över tröskeln överraskas du varje gång av rymden i lägenheten tack vare den fantastiska takhöjden. När det sen blir helg, kanske ni tar en promenad upp till Pickesjön efter ni köpt med fika från bageriet Soda som ligger på gården precis utanför. Ibland drar ni i väg på längre utflykter med bilen, då är det skönt att snabbt kunna svänga ut på 40:an. Ett enklare, lugnare liv. Lite utanför city men ändå väldigt nära.

Välkommen att boka in dig på visningen, du kommer inte bli besviken!

Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Regementet
Adress Brigadgatan 4
50431 Borås
Våning 5 av 5
Boarea (BOA) 90 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 734 kr/mån
Ingår i avgiften

Uppvärmning. Kabel-TV. Internet.
I månadsavgiften ingår avgift för för digital-TV, bredband och bredbandstelefoni enligt fastighetsavtal.

Avgifts­förändringar

Föreningen beslutade sig för att höja avgiften med 2 % per den 1 januari 2023.

Karta

Områdesbeskrivning

Regementet

På en höjd sydväst om Borås stadskärna ligger f.d. Regementet I15. I denna vackra historiska miljö planeras för en helt ny stadsdel som totalt kommer att inrymma ca. 1200 bostäder på lång sikt. Närheten till Borås stadskärna, till vacker natur, ett område med stark historisk koppling men med moderna lösningar gör Regementsstaden till en attraktiv stadsdel och boendemiljö. I området kommer det att finnas något för alla. Bostäder i varierande storlekar med olika upplåtelseformer, arbetsplatser, handel, butiker, restaurang, kommunal service, förskola och närhet till naturen. Regementsstaden är en attraktiv stadsdel med småstadskaraktär, där det är enkelt att leva.

Här kan man leva ett både bekvämt och aktivt liv, eftersom det är nära till det mesta. Den naturliga medelpunkten är de karaktärsfulla byggnaderna runt kaserngården. Kompletterande bebyggelse skapar småstadskänsla med tydligt avgränsade gaturum, torg och skyddade gårdar.