Såld

Soldränkt balkong i söderläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2020
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  74 m²

Mitt i Regementsstadens gamla kvarter – mitt i lugnet med bara kort promenad från stadens puls – finner ni dessa välplanerade 74 kvadrat med över 2,80 m i takhöjd. Lägenheten talar sitt eget språk med en ton av värme i både färg, stil och de noggrant valda materialen. Det här är ett hem man blir glad av att stiga in i!

Genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck ger ett härligt ljus genom bostaden. Lägenheten är i nyproducerat skick och stod klar sensommaren 2020. Här bor du med modernt kök från exklusiva Vedum och helkaklat badrum med golvvärme, även här är inredningen från Vedum. Separat tvättdel med såväl tvättmaskin, torktumlare och bänkyta för att underlätta i vardagen.

På den stora balkongen har solen fritt tillträde över hustaken från lunch och in mot kvällen. Här får både planteringar, loungegrupp och matbord plats. En bostad bara att flytta in i och trivas!

Hör av dig för tidsbokning och visning - du kommer inte bli besviken!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Slutpris 2 425 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Regementet
Adress Brigadgatan 4
50431 Borås
Slutpris 2 425 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-17
Boarea (BOA) 74 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta