Såld

Villa på Hulta/Sörmarken med fint läge för familjen

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  97 m²
 • Biarea
  116 m²
 • Tomtareal/mark
  541 m²

Välkommen till denna villa med lugnt och barnvänligt läge nära skog, lekplats och förskola på Sörmarken. Villan innehåller 3 sovrum och vardagsrum med öppen spis, i källaren finns hobbyrum, matkällare och gott om förråd. Garage i huskroppen. Stor vind med högt i tak ger möjligheter. I trädgården finns både plommonträd, äppelträd och hallonbuskar.

Hulta/Sörmarken är ett populärt bostadsområde med flera förskolor, nära bussförbindelser och promenadavsånd till skolor F-6. För den som tycker om att vistas i skog och mark finns härliga strövområden nära huset samt bra cykel och promenadvägar.

Välkommen att boka dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borås
Adress Akvilejagången 23
50752 Borås
Boarea (BOA) 97 m²
Biarea (BIA) 116 m²
Tomtareal/mark 541 m²
Antal rum 4

Karta