Såld

1 1/2-plansvilla med högt fint läge på Ryda byggd 2018

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  133 m²
 • Tomtareal/mark
  782 m²

Tillfälle för dig att förvärva en fräsch 11/2-plansvilla byggd 2018 med tillhörande carport. Huset är från Älvsbyhus och ligger på Ryda med högt läge vid Rya åsar. Härlig utsikt från kök och flera sovrum.
Köket är rymligt med plats för ett stort matbord till hela familjen. Vardagsrummet är ljust med extra tillval av dekorfönster på gaveln och utgång till altan. Ett sovrum på entréplan. Allrum och tre rejäla sovrum på ovanvåningen varav det ena lämpar sig för dubbelsäng.
Två fräscha badrum med duschplats i båda samt tvättstuga med groventré.
Fristående carport med förrådsdel.
På Ryda bor du naturnära vid foten av Rya åsar och ett stenkast från promenadstråken i naturreservatet. Cykelavstånd till Almenäs badplats och endast 1,5 km till Knalleland där butiker och allehanda idrottsanläggningar samsas. Barnen promenerar smidigt, 1,2 km, till Erikslundsskolan (F-9) eller Internationella Engelska skolan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borås
Adress Ekerydavägen 25
50632 Borås
Boarea (BOA) 133 m²
Tomtareal/mark 782 m²
Antal rum 5

Karta