Såld

3:a med bästa läge i Stallbacken på Druvefors

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²

Helt fantastisk lägenhet om 3 rum och kök på näst högsta våning i Stallbacken 1. Nu har du möjlighet att bli ägare av denna fräscha lägenheten med öppen och social planlösning och härlig rymd med 2,50 i takhöjd. Njut av den fantastiska, inglasade balkongen om hela 22 kvm med plats för loungemöblemang och matsalsbord och med det höga läget i huset har du panoramautsikt från öster till väster och sol från morgon till kväll. Smakfullt och modernt inrett med full maskinell utrustning i kök med bl.a. diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys. Rymligt helkaklat badrum med komfortvärme samt tvättmaskin och torktumlare.
Via föreningen får du bl.a. tillgång till bastu, övernattningsrum och garage.
När du bor på Stallbacken på Druvefors har du nära till Borås centrum med dess stora utbud av restauranger, cafeer och shopping. Ett stenkast från bostaden finns bl.a. Ica-Maxi, apotek, frisör och Åhaga, likaså busshållplats med täta avgångar till centrum.
Välkommen att boka dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Kellgrensgatan 23 A
504 34 Borås
Boarea (BOA) 72 m²
Antal rum 3

Karta