Såld

Modern 2:a i populära Brf Nejlikan 2 på Druvefors!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²

Välkommen till populära Brf Nejlikan och en toppmodern lägenhet om 2 rok med högt läge och inglasad balkong med härlig utsikt mot Viskan.
Lägenheten erbjuder ett modernt kök med öppen planlösning till vardagsrum med fint ljusinsläpp från balkongen. Rymligt sovrum med trevliga vinklar och bra förvaring. Stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning.
Gemensamt för de boende finns tillgång till stor takterrass, gym och bastu samt två övernattningsrum. Hiss finns i huset. Nära till centrum och dess stora utbud.
Välkommen att boka dig till visning

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Druveforsvägen 18
504 33 Borås
Boarea (BOA) 54 m²
Antal rum 2

Karta