Såld

Bo bekvämt i bostadsrätt med radhuskänsla i mysiga Sparsör

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98 m²

I trevliga och barnvänliga Sparsör finner man denna fina lägenhet med radhuskänsla! Lägenheten om hela 98 kvm var tidigare förskola och totalrenoverades 2016 och fördelar sig på två våningar och erbjuder tre sovrum, två badrum och kök med vardagsrum i öppen planlösning samt två balkonger och egen ingång med liten täppa.
Inre reparationsfond på 6853 kr.
Nära skolor/förskolor, kommunikation och fina promenad och cykelvägar utanför knuten. På gångavstånd finns även vackra Kröklings hage, bad i Öresjö och utanför går gång- och cykelväg till Kilskolan och Slättängskolan. 200 m. till buss 150 och 582.
Välkommen att boka dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Sparsör
Adress Trädgårdsvägen 2 J
513 50 Sparsör
Boarea (BOA) 98 m²
Antal rum 4

Karta