Såld

Rymlig 2,5:a om 78 kvm på Nedre Norrmalm

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2,5 rum
 • Boarea
  78 m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade 2,5:a om 78 kvm med ett kanonläge på Nedre Norrmalm. Lägenheten är smakfullt inredd med genomgående vita väggar, vackert parkettgolv och enhetliga ytor. Köket ligger i öppen planlösning med matplatsen och vardagsrummet som bjuder in till umgänge och sociala sammankomster. Den öppna planlösningen ger stora möjligheter att möblera efter eget tycke och smak. Från vardagsrummet har du utgång till en möblerbar balkong. Rymligt sovrum med både klädkammare och garderober. Hemmakontor med gott om plats för ett skrivbord. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. P-plats finns!

Här bor du bekvämt med gångavstånd till både centrum, högskolan och Knalleland med all dess utbud i form av restauranger & affärer samt Kypegården som erbjuder både motion, bad- & fiskemöjligheter.

Välkommen att kontakta mig för en visning!

Med vänlig hälsning,
Kristoffer Strömberg

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Bjelkegatan 2
50634 Borås
Boarea (BOA) 78 m²
Antal rum 2,5

Karta