Såld

Mycket välskött villa på Brämhult med stor trädgård

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  124 m²
 • Biarea
  83 m²
 • Tomtareal/mark
  952 m²

Välkommen till detta mycket välskötta hus på Rosengatan i tre plan med stor barnvänlig trädgård. Villan har tre sovrum på övre plan, badrum och wc. På entréplan finns vardagsrum, matsal, kök, wc och allrum som har utgång till stor altan. Källaren erbjuder bl.a. stor tvättstuga, matkällare, mycket förvaringsutrymmen samt groventré och garage. Trädgården är lättskött och stor, så gott om plats finns för både studsmatta och gungställning.
Gångavstånd till mataffär, skola och barnomsorg samt till både 5:ans och 3:ans buss. Till påfart Rv 40 kommer du på ett par minuter.
Välkommen att anmäla ditt intresse

Mäklare

Ansvarig mäklare Åsa Mossberg

Fastighetsmäklare
Åsa Mossberg
4,8 / 5 112 omdömen från Hittamäklare
Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din försäljning, jag jobbar hårt för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och ger dig maximalt betalt. Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, självklart återkopplar alltid till dig som säljare genom hela processen. Jag heter Åsa Mossberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag hjälper dig som vill sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus i Borås med omnejd. Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning till deklarationen året efter försäljning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och varit i branschen sedan 2004. Jag har under dessa år fått förmånen att hjälpa människor i olika skeden i livet med deras bostadsaffär, något som är väldigt roligt och inspirerande. Jag anser att stort engagemang och förtroende kombinerat med bra marknadsföring i många olika kanaler är förutsättningar för att hitta din bästa köpare och därmed ge den mest lyckade fastighetsaffären. Ring mig om du vill ha en serviceinriktad, lyhörd och driven mäklare. Jag ser fram emot vårt samtal.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Brämhult
Adress Rosengatan 42A
50731 Brämhult
Boarea (BOA) 124 m²
Biarea (BIA) 83 m²
Tomtareal/mark 952 m²
Antal rum 6

Karta