Såld

Tvåfamiljsvilla på Trandared med skogen som granne!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  10 rum
 • Boarea
  180 m²
 • Biarea
  130 m²
 • Tomtareal/mark
  675 m²

Välkomna till ett hus med stora möjligheter.

Huset består av två rymliga lägenheter som har renoverats under åren.
Här finns det goda möjligheter till att finansiera sitt eget boende genom uthyrning, renovera eller omdisponeras till en enfamiljsvilla.

Populärt område med närhet till det mesta. Fjärrvärme pkt 2, omlagt tak 2003 och fiber installerat. Två garage finns.

Nära till skola och barnomsorg men ändå med ett lugnt läge bort från trafiken. Här har du nära till affär, service, barnomsorg, bageri och Kransmossens friluftsområde och bra kommunikationer till centrum.

Detta är en kommande försäljning, för mer info kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 92 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borås
Adress Trandareds ring 51
50761 Borås
Boarea (BOA) 180 m²
Biarea (BIA) 130 m²
Tomtareal/mark 675 m²
Antal rum 10

Karta