Såld

Charmigt sekelskifteshus med stora renoveringar gjorda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  118 m²
 • Biarea
  8 m²
 • Tomtareal/mark
  2 200 m²

Välkommen till Aplared och detta charmiga hus från tidigt 1900-tal.

Huset är renoverat de senaste åren med bla. nytt kök, ytskikt och golv, byte av el och va, installation av Bergvärmepump, renovering av krypgrund, nytt badrum och ytskikt på övervåning mm. Stort förråd på ca 30 kvm, plats för ett flertal bilar.

Bo nära förskola och skola i ett lugnt samhälle ca. 10 min. bilväg från Borås. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 92 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Aplared
Adress Boråsvägen 30
51650 Aplared
Boarea (BOA) 118 m²
Biarea (BIA) 8 m²
Tomtareal/mark 2200 m²
Antal rum 6

Karta