Såld

Rymlig villa för hela familjen med en härlig trädgårdstomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  173 m²
 • Biarea
  106 m²
 • Tomtareal/mark
  1 821 m²

Välkomna till Lundaskog och detta rymliga familjehus!

På en stor och härlig trädgårdstomt ligger denna rymliga villa med gott om utrymme för den stora familjen. Genomgående stora renoveringar har gjorts under åren med bla bergvärme, fönster, dränering, badrum, kök, inglasat uterum på 15kvm, isolerad friggebod, bastu samt poolområde.

Huset är fördelat med hela 5 sovrum, smakfullt kök med generöst tilltagen matplats, ljust vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet, allrum, två badrum, tvättstuga med groventré, förråd, hobbyrum.

Närhet till skola och förskola, vackra promenadvägar i naturen, fina badplatser samt mataffär och andra butiker vid Handelscentrum Lundaskog. Goda bussförbindelser mot centrum dit det också finns cykelbana. Nära till påfart RV 40 mot Göteborg och Jönköping.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 92 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Borås
Adress Lundåsavägen 4
50463 Borås
Boarea (BOA) 173 m²
Biarea (BIA) 106 m²
Tomtareal/mark 1821 m²
Antal rum 6

Karta