Såld

Välskött villa på återvändsgata!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  142 m²
 • Biarea
  41 m²
 • Tomtareal/mark
  1 507 m²

Varmt välkomna till ett tilltalande hus med bra läge och rymligt för barnfamiljen.

Två våningar med bra planlösning, övre plan är fördelat med vardagsrum i vinkel med utgång till altan i söderläge samt öppen planlösning mot köket, 3 st sovrum, gott om förvaring samt helkaklat badrum. Entréplanet bjuder på en inbjudande hall med kontor/sovrum till höger, vidare in ligger allrummet med kamin, tvättstuga med dusch och bastu samt förråd med genomgång till garage.

Härlig kuperad tomt med en inbjudande altan i söderläge med sol från lunch till sen kväll. Plats för 2st bilar på framsidan. Fiber installerat, dränering utförd samt genomgående renoveringsarbete under åren.

Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare, Kristoffer eller Martin på ERA!

Mäklare

Ansvarig mäklare Kristoffer Strömberg

Fastighetsmäklare
Kristoffer Strömberg
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Hej, jag har jobbat inom fastighetsbranschen i 6 år med allt ifrån försäljning till marknadsföring och coachning. I bakgrunden har jag en treårig kandidatexamen som fastighetsmäklare med inriktning fastighetsutveckling och marknadsföring. Jag har under min uppväxt alltid varit intresserad av att knyta nya kontakter och socialisera sig med andra människor. Att skapa ett förtroende, med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässig kundfokus. Jag kan Borås med omnejd! Född i Fristad och uppvuxen i Borås, så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till ex. skolor, fritidsanläggningar, vårdcentraler mm. - Kunskap ger trygghet för kunden och en bra affär för dig! Det tycker jag är viktig när man väljer mäklare. Målmedveten, ödmjuk, tävlingsinriktad, ärlig och rak är något som jag ofta får höra av mina kunder. Rekommendationer och strävan att alltid vara på topp är en drivkraft. Och den bästa affären är där både säljare och köpare är nöjda. Marknaden i Borås ser jag som stabil och vi har många köpare till både bostadsrätter och villor. Efterfrågan är stor och priserna har ökat det senaste året. Jag har även en idrottsbakgrund där sport har dominerat, alltifrån fotboll, innebandy, tennis och golf. Där min största merit var att spela med Norrby när vi tog klivit upp till Superettan. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så hör av dig, så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp just din försäljning! Mvh Kristoffer Strömberg ERA Garnisonen
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Viskafors
Adress Parkgatan 9
51533 Viskafors
Boarea (BOA) 142 m²
Biarea (BIA) 41 m²
Tomtareal/mark 1507 m²
Antal rum 6

Karta