Såld

Lägenhet i markplan med trevlig uteplats

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  63,5 m²

Välkomna till denna unika chans att få tag i en trevlig bostadsrätt i natursköna Sandhult. Bostaden om ca 63 kvm är fördelat på hall, badrum, klädkammare, sovrum, vardagsrum och kök. Säljaren har byggt till ett litet barnrum vilket enkelt går att återställa om så önskas.

Detta är en kommande försäljning vilket betyder att säljarna just nu letar efter en större bostad, gärna i Sandhult, Bredared, Fristad eller åt Sandared.

Hör av dig till mäklaren om du är intresserad av denna lägenhet, eller om du har något du tror mina säljare kan vara intresserade av!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Sandhult
Adress Lejongapsvägen 17C
50478 Sandhult
Boarea (BOA) 63,5 m²
Antal rum 2

Karta