Såld

Kvadratsmart 1:a med visst renoveringsbehov

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  39 m²

Välkomna till Björkhemsgatan 47 och denna ljusa enrummare med separat kök. Fin fiskbensparkett och genomgående ljusa väggar men med visst behov av renovering. Fullt funktionsdugligt kök med plats för matbord. Härlig balkong i söderläge och fräscht helkaklat badrum från föreningens stambyte 2005.

Stabil, välskött förening med många kvalitéer såsom god ekonomi, stor tvättstuga, fin innergård, lekplats, grillplats, boulebana, biltvätt m.m. Här bor du i lugnt område med närhet till matbutik, pizzeria, Almenäs badplats och trevliga promenadstigar längst med Viskan.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Björkhemsgatan 47
50646 Borås
Boarea (BOA) 39 m²
Antal rum 1

Karta