Såld

Toppenläge i Asklanda

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  92 m²
 • Biarea
  68 m²
 • Tomtareal/mark
  1 003 m²

Välkomna till denna unika hörntomt i fint läge nära Asklandabadet. Här erbjuds du ett enplanshus med tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum och gäst-WC med delvis källare. Huset ger dig som köpare möjlighet att skapa ett hem precis som du själv önskar. En möjlighet som sällan dyker upp!

Barnvänligt område med lekplats, badplats, skola, affärer, kommunikationer m.m. inom gångavstånd. Härliga stigar och promenadstråk i området.

Huset säljs med friskrivningsklausul.

Vi syns på visningen, du kommer inte bli besviken!

Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Fristad
Adress Alvägen 10
51335 Fristad
Boarea (BOA) 92 m²
Biarea (BIA) 68 m²
Tomtareal/mark 1003 m²
Antal rum 4

Karta