Såld

Renoveringsobjekt med stor potential!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  56,5 m²

Nu finns chansen att lägga vantarna på denna rymliga tvåa på Barnhemsgatan 42. Genomgående äldre standard vilket ger dig som köpare möjlighet att renovera efter egen smak. Badrummet är helkaklat men ett nytt spegelskåp och kommod hade gjort sig väldigt bra här.

Bra läge i föreningen med balkong i västerläge. Gratis parkering i området annars har föreningen platser med separat kö.

Skynda dig med din intresseanmälan innan någon annan hinner före!

Daniela Börjesson
ERA Garnisonen

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Barnhemsgatan 42
50648 Borås
Boarea (BOA) 56,5 m²
Antal rum 2

Karta