Såld

Compact living med stor inglasad balkong

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  29,5 m²

Nu finns chansen att förvärva denna mysiga och välplanerade 1:a med sitt attraktiva läge på Tullen endast en halv trappa upp! Med sina 29,5 kvm fördelas bostaden över ett rymligt vardagsrum med sovalkov, kokvrå, hall och helkaklat badrum. Den väl tilltagna balkongen kan dessutom användas som ett extra rum större del av året!

Tack vare sitt läge på Tullen har du närhet till mataffär, påfarten R-40, busshållplats med täta förbindelser till Borås centrum och Högskolan. Dessutom på bara några minuters promenadavstånd finner du den populära sjön Kolbränningen med fina promenadstråk och bad- och träningsmöjligheter. Denna lägenhet passar perfekt för dig som är förstagångsköpare eller som en övernattningslägenhet.

Välkommen att boka in dig på visning!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Fjällgatan 52B
50461 Borås
Boarea (BOA) 29,5 m²
Antal rum 1

Karta