Såld

Rymlig och trivsam villa belägen på bra adress

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  9 rum
 • Boarea
  143 m²
 • Biarea
  137 m²
 • Tomtareal/mark
  600 m²

Välkomna till Sörbovägen 3 och denna genomgående fina familjevilla om hela 143 kvm + 137 kvm. Här bor du på attraktiv adress i populära Gånghester med närhet till skola, lekplats och grönområden.

Bostaden erbjuder flertalet sovrum och sällskapsytor fördelat på 1,5-plan med källare. Några förmåner för dig som köpare till huset är bergvärme, stor altan under tak, garage, bastu med tillhörande relax-del, fiber och en alldeles perfekt trädgård till storlek som sköts av robotgräsklippare.

Ett hus som upplevs bäst på plats.

Denna bostad är en kommande försäljning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Gånghester
Adress Sörbovägen 3
50771 Gånghester
Boarea (BOA) 143 m²
Biarea (BIA) 137 m²
Tomtareal/mark 600 m²
Antal rum 9

Karta