Såld

Rymlig villa på stor hörntomt

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  127 m²
 • Biarea
  93 m²
 • Tomtareal/mark
  3 775 m²

Huset har genomgått stora renoveringar i form av dränering/isolering 2012, köket är bytt 2012, bergvärme 2012, nytt avlopp 2014, inglasat uterum 2015, badrum med dusch på entréplan från 2017, isolerad bottenplatta med golvvärme 2017 (ej förrådsdelen som endast nås utifrån), kyl/frys från 2020, och badrummet på källarplan är under pågående renovering. Här lämnas badkar och dubbelkommod, förberett för dusch, WC och bastu.

Här erbjuds 2 sovrum på entréplan, vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet och kök med matplats (tidigare sovrum). Mindre badrum med dusch finns också på detta plan. Vinden är inredd och erbjuder förvaring i form av walk-in closet och kattvindar. Här har säljarna inrett som ett master bedroom med dubbelsäng. Källaren erbjuder pannrum/tvättstuga, stort (ej färdigställt) spa-badrum med förberett utrymme för bastu, matkällare, förråd och ett allrum som tidigare varit inrett somTV-rum. Här är det mestadels klinker på golvet och i vissa delar betong.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Svaneholm
Adress Elias väg 3
51561 Svaneholm
Boarea (BOA) 127 m²
Biarea (BIA) 93 m²
Tomtareal/mark 3775 m²
Antal rum 5

Karta