Såld

Välskött villa med trevlig hörntomt på återvändsgata

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  114 m²
 • Biarea
  114 m²
 • Tomtareal/mark
  1 091 m²

Välkomna till denna trevligt belägna villa i populärt område i Dalsjöfors. Här bor du insynsskyddat, med fin tomt, altan och dubbelgarage.

Huset erbjuder 3 sovrum på entréplan, stort vardagsrum, kök med matplats, badrum och gäst-WC. I källaren finns flera förråd, tvättstuga, förberett för bastu, dusch, gillestuga och gästrum/biorum. Gott om plats för hela familjen.

Dalsjöfors erbjuder matbutiker, restauranger, förskola och skola (F-9), badplatser och fina naturområden.

Här är det bara att flytta in och trivas. Boka in er på visningen via hemsidan!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Dalsjöfors
Adress Snödroppsvägen 12
51630 Dalsjöfors
Boarea (BOA) 114 m²
Biarea (BIA) 114 m²
Tomtareal/mark 1091 m²
Antal rum 5

Karta