Såld

Låg månadskostnad i obelånad förening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  36,6 m²

Välkomna till denna supermysiga enrummare på Trandaredsgatan 25. Trivsamt placerad i föreningen, en halv trappa upp och trevlig utsikt över innergård väntar. Perfekt lägenhet för dig som studerar eller önskar bo med mycket låg månadskostnad. Lägenheten är välplanerad och erbjuder gott om förvaring.

Obelånad förening som under året genomgått omfattande renoveringar i form av fasadbyte, tilläggsisolering, balkongrenovering med inglasning samt fönsterbyte. Mycket välskött förening med god ekonomi. Tvättstuga finner ni i källaren i samma hus och till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd och en matkällare.

Välkommen att bo med närhet till natur och grönområden, cykelavstånd in till stan och goda bussförbindelser runt knuten.

Välkommen med din intresseanmälan!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 119 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Borås
Adress Trandaredsgatan 25
50762 Borås
Boarea (BOA) 36,6 m²
Antal rum 1

Karta